Podotherapie van de Kracht heeft het praktijkkeurmerk uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten gehaald! Het Praktijkkeurmerk is in de zomer van 2016 ingevoerd door de vereniging. Het Praktijkkeurmerk staat borg voor een adequaat kwaliteitsbeleid van de podotherapiepraktijk waaraan het keurmerk is verleend. Het keurmerk maakt voor alle partijen in de gezondheidszorg (patiënten, hulpverleners, zorgverzekeraars en
pas en meetdag 2015 schoenwinkel
Zaterdag 28 november van 10.00 tot 16.00 is er een pas en meetdag bij Zonnenberg schoen en sportmode. Erik van de Kracht zal op deze dag aanwezig zijn voor vrijblijvend advies en voetanalyses. U bent van harte welkom op de kerkstraat nr 10 in Zeeland.
diploma uitreiking sportpodotherapie

Sportpodotherapie

vrijdag, 09 oktober 2015 by
Na twee jaar hard studeren heb ik (Erik van de Kracht) mijn diploma mogen ontvangen van de opleiding tot sportpodotherapeut!! Mijn afstudeer presentatie ging over een literatuurstudie naar het “cuboid syndroom”, dit is een aandoening in de voet die vaak over het hoofd gezien wordt door medische professionals.
Nederlandse vereniging van podotherapeuten

Visitatie score 8,9!

vrijdag, 03 juli 2015 by
Een aantal weken geleden ben ik, Erik van de Kracht gevisiteerd door de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Bij een visitatie onderzoeken twee collega-podotherapeuten of de podotherapeut voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Er wordt onder andere gelet op hygiëne, verslaglegging, en kwaliteit van de zorg. De visitatie vindt eens in de vijf jaar plaats in de praktijk van de
Jaarmarkt Genderdal Eindhoven
Erik van de Kracht stond samen met Michael Holthuis (Podotherapie Holthuis) en Frank van Lieshout (Fysiotherapie Lieshout) op de jaarmarkt in Genderdal. Ondanks de regenbuien was het een druk bezochte dag. We hopen na deze dag dat we veel nieuwe mensen mogen verwelkomen in de praktijk zodat we ze van eventuele klachten af kunnen helpen!
Op zaterdag 28 maart organiseren de mensen van Zonnenberg schoen en sportmode een ”voet meet / moeilijke voeten dag” van 09.00 uur tot 17.00 uur. Op deze dag kunnen mensen hun voeten vakkundig laten meten en een vrijblijvend advies krijgen. Tevens wordt er op zaterdag 28 maart een wandelschoenen dag georganiseerd. Erik van de Kracht zal als
Zillandse wintermert podotherapie

Zillandse wintermert

maandag, 20 januari 2014 by
 Podotherapie van de Kracht stond samen met Zonnenberg Schoen &  Sportmode op 12 januari op de Zillandse wintermert. Het was een druk bezochte dag en een prima dag om te netwerken! Wilt u een verslag lezen over de Zillandse wintermert? Klik dan hier.
bouke sport reusel

Win een gratis voetbehandeling

dinsdag, 10 december 2013 by
Deze week zijn er elke dag prijzen te winnen bij Bouke sport in Reusel (http://www.boukesport.nl/). Dagelijks worden er allerlei prijzen verloot onder sporters waaronder een gratis voetbehandeling bij Podotherapie van de Kracht. Bij elk sportbezoek maak je kans op leuke prijzen!
gezondheidscentrum
Vrijdag 22 en zaterdag 23 november 2013 is de officiële opening van het voetgezondheidscentrum Reusel waar Podotherapie van de Kracht deel van uitmaakt.  
plan voor water
De dochter van mijn collega doet mee aan ‘Schaatsen en Zwemmen voor Water’ van Plan Nederland. Het doel van Plan Nederland is om geld bij elkaar te brengen voor een grootschalig project voor veilig drinkwater en betere hygiëne in Uganda. Wilt u net als Podotherapie van de Kracht het goede doel steunen door Sarah te sponsoren? Kijk
TOP