FORGOT YOUR DETAILS?

Podotherapie van de Kracht

Podotherapie van de KrachtWij behandelen en adviseren bij klachten die voortvloeien uit het niet goed of afwijkend functioneren van de voet(en). Onder andere behandelen wij voet-, knie-, heup-, rug- en houdingsklachten maar ook voetproblemen bij diabetes- of reumapatiënten.

De praktijk is in 2013 gestart. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Tevens staan wij geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister paramedici. Dit betekent dat wij voldoen aan de door hen gestelde kwaliteitseisen. Wij streven ernaar om optimale zorg te leveren en daarom zijn wij ons continu aan het doorontwikkelen en specialiseren. Wij hebben alle expertises op het gebied van podotherapie in huis om optimale kwaliteit te bieden. Zo heeft Erik van de Kracht de cursus manuele therapie voor de voet en medical taping voor podotherapeuten gevolgd. Tevens is Erik sinds 2015 sportpodotherapeut.

Samenwerking

Wij werken intensief samen met verwijzers, andere paramedici en pedicures. Wilt u nog meer aanvullende informatie, een vraag stellen of een afspraak maken dan kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen of uw vraag sturen via ons formulier.

TOP