FORGOT YOUR DETAILS?

Service en kwaliteit

Nederlandse vereniging van podotherapeutenHet verlenen van een goede service en kwalitatief hoogstaande podotherapeutische zorg staat bij podotherapie van de Kracht hoog in het vaandel. Onder service wordt verstaan dat alle aanpassingen van zolen/orthesen binnen 3 maanden na het eerste onderzoek niet in rekening worden gebracht.

Om de kwaliteit van zorg in de praktijk hoog te houden zorgt podotherapie van de Kracht voor: een goede bereikbaarheid van de praktijken zowel telefonisch als op locatie, het aanbieden van complete podotherapeutische zorg, multidisciplinair samenwerken, het toepassen van nieuwe kennis en technieken en up to date blijven door diverse cursussen en bijscholingen te volgen. Tevens waarborgt Erik van de Kracht kwaliteit door:

 

Maar ook u kunt bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit binnen podotherapie van de Kracht. Zo kunt u kenbaar maken waarover u tevreden of ontevreden bent en waarover u tips of verbeterpunten heeft. Samen kunnen we er voor zorgen dat er een nog hoger niveau van kwaliteit bereikt wordt! Wilt u iets delen dan kunt u dit mailen naar:

TOP